Det tilbyder vi

Services

Vi tilbyder en bred vifte af simulationsbaserede services målrettet sundhedsvæsenet og det private. Få overblikket her.

Det kan du bruge os til

 

3D Print Lab

Vores 3D-Lab er udstyret til hurtig prototyping, 3D-print, scanning og modellering.
Læs mere

Produktion af medicinske fantomer

CAMES Phantom Design Lab hjælper jer med produktion af fysiske medicinske fantomer.
Læs mere

Produktspecifik uddannelse

 CAMES tilbyder opbygning af produktspecifik træning på videnskabelig basis.
Læs mere

Engineering

Vi kan hjælpe med at udvikle medico-tekniske løsninger på tværs af teknologier.
Læs mere

Services og showcases

Det kan du bruge CAMES til

Med vores simulationsudstyr og infrastruktur kan vi tilbyde vi en række træningsbaserede services, der kan bruges direkte ude på hospitalerne. Alt sammen med det formål at øge kvaliteten og sikkerheden af ​​patientbehandling – og altid forankret i forskningsbaserede metoder og praksis.

Vi kan eksempelvis hjælpe jer med allerede velafprøvede træningsforløb til større udviklings- og innovationsprojekter målrettet hospitalsvæsenet. Det kan også være, at i har brug for at få 3D-printet et fantom til at øve en særlig operativ teknik. Eller noget helt tredje. Gå på opdagelse her på siden – og se hvad vi tilbyder.

 

 

3D Print

CAMES 3D Print Center yder 3D-print til klinikkerne tilknyttet RegionH. Men vi løser også opgaver for andre aktører i sundhedsvæsenet. Centret består af en printerfarm på 14 printere, der dækker de klassiske FDM-printere samt SLA-printere, som giver mulighed for at printe forskellige materialer.

3D-print giver klinikken mulighed for at printe patientspecifikke cases på baggrund af CT-skanninger, hvilket kan bruges til undervisning, orientering af patienten, behandling eller operationsplanlægning. 3D print kan også bruges til at producere såkaldt ’dimser’, man mangler på afdelingen. Kontakt os endeligt, hvis du har en opgave, der skal løses.

Læs mere – og find kontaktoplysninger
CAMES 3D Printcenter

 

Phantom Labs

Phantom Design Lab™ er en specialiseret klinisk design- og udviklingsenhed, som designer og producerer medicinske fantomer til undervisning og simulationstræning. Laboratoriet fokuserer på at designe produkter, der på evidensbaseret vis understøtter og i sidste ende øger kvaliteten og sikkerheden af ​​forskellige patientbehandlinger.

Læs mere – og find kontaktoplysninger
CAMES Phantom Design Lab

Engineering

CAMES Engineering har dedikerede folk, der i et større garage / maker space miljø udvikler både produkter, prototyper, software og nye teknologier i samspil med virksomheder, klinikere og hospitaler. Hvis du mangler noget, som ville kunne styrke kompetenceudviklingen på et felt, er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere – og find kontaktoplysninger
CAMES Engineering 

 

Produktspecifik uddannelse

Skal vi stå for jeres uddannelses- eller træningsaktiviteter? CAMES tilbyder opbygning af produktspecifik træning på videnskabelig basis. 

Læs mere 

AI

Hos CAMES AI arbejder vi med kunstig intelligens i medicinsk uddannelse. Vi forsker i og udvikler AI-teknologi, der understøtter og forbedrer læreprocesser, beslutningstrin og det daglige arbejde på hospitalerne.

Læs mere – og find kontaktoplysninger

CAMES AI

 

Robotics

CAMES Robotics er et kompetencecenter for robotkirurgisk uddannelse og uddannelsesforskning – og tilbyder best practise træningsprogrammer til læger og operationssygeplejersker inden for robotteknologi på flere systemer.

Læs mere – og find kontaktoplysninger

CAMES Robotics

Find vej

Virtuel rundtur: Gå selv på opdagelse i vores faciliteter

CAMES Rigshospitalet er spækket med state-of-the-art træningsudstyr, som bliver brugt til vores tekniske simulationskurser- og uddannelser. Tjek selv vores faciliteter med en tur rundt virtuelt i vores lokaler. Når du kommer rundt til de forskellige faciliteter, så kan du læse mere om udstyr, formål – og kursusaktiviteter tilknyttet hertil.

Skriv til os

 Har du spørgsmål – eller andet relateret til vores services, så benyt kontaktformularen nedenfor. Vi sørger for, at du bliver kontaktet hurtigst muligt.

 

Du kan også altid finde specifikke kontaktoplysninger under de enkelte services. 

Samarbejde og partnerskaber

SKAL VI STYRKE PATIENTSIKKERHEDEN SAMMEN?

CAMES udvikler løbende samarbejdsrelationerne med fremsynede sundhedsprofessionelle, hospitaler, medico- og techvirksomheder, organisationer, universiteter, fonde og andre simulationsenheder i både ind- og udland. Vores internationalt anerkendte og erfarne profil har gennem årene udmøntet sig i eksterne samarbejder, fælles projekter og partnerskaber. 

Hiv endelig fat i os, hvis I er nysgerrige efter at vide mere.

Gå på opdagelse i vores tekniske simulations-kurser

Om os

Bliv klogere på CAMES

CAMES er internationalt med i den absolutte superliga, når det kommer til medicinsk og kirurgisk simulation. Vores brede vifte af uddannelser, kurser, forskning og innovative services sigter efter at styrke kvaliteten og sikkerheden i patientbehandlingen.