Sådan er CAMES og RegionH E-læring som arbejdsplads: Nyt fælles onboarding-forløb på plads

af | feb 23, 2023 | Alle

​Enhedens sektioner har hidtil haft deres egne introduktionsprogrammer til nye medarbejdere, men får nu et fælles digitalt onboarding-forløb. ​​Bliv klogere på enheden som arbejdsplads her.

– Formålet er, at nye kolleger skal opleve at være en del af en samlet enhed fra start. Derudover bliver alt vedrørende onboarding for nyansatte samlet i én pakke i Kursusportalen.

Sådan lyder det fra Helle Stenbæk, teamkoordinator i RegionH E-læring og medlem af LUU (Enhedens tværgående gruppe for ledelsesunderstøttelse og udvikling). Det er denne gruppe, der står bag det nye onboarding-forløb.

Læs mere på RegionH E-lærings hjemmeside.

Nedenfor kan du se de velkomstvideoer, som nye kollegaer får som noget af det første, når de starter onboarding-forløbet op. Enhedschef Sanne Møller Knudsen samt cheferne for de tre sektioner i enheden fortæller her om enheden og sektionerne som arbejdsplads.

 

Velkomst-videoer

Enheden som arbejdsplads: Kom et smut med indenfor

 

Velkommen til CAMES Herlev

Velkommen til CAMES Rigshospitalet

Velkommen til RegionH E-læring

Tjek enhedens nye onboarding E-læringskursus

Som en del af onboardingforløbet får nye medarbejdere adgang til dette minikursus, hvor man kan blive klogere på enheden som arbejdsplads. 

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få nyt om relevante kurser, services eller andre simulationsbaserede tiltag inden for dine interesser og specialer.