CAMES Rigshospitalet indfører nyt kursussystem: Særlige vilkår for Region Sjælland

af | feb 21, 2023 | Alle

Region Sjælland har gennem mange år haft et tæt samarbejde med CAMES, der sikrer at regionens læger og andre sundhedsprofessionelle frit kan lære og videreudvikle deres kliniske færdigheder via avanceret teknisk simulation.

For at kunne servicere vores kursister endnu bedre har CAMES Rigshospitalet nu fået et nyt kursussystem – Entry – som fremover skal bruges til booking af tekniske simulationskurser.

Moderne kursussystem

I systemet skal kursisterne selv oprette en profil, hvorefter de kan tilmelde sig vores kurser, gennemføre e-læring og booke sig til aftaler og selvtræningssessioner.

– Det skal være meget nemmere at finde, booke kurser og træningseancer, administrere og kommunikere med kursusledere og medkursister. Derfor er vi meget glade for nu at kun tilbyde et kursussystem, der understøtter dette og er tidssvarende i sit udtryk, lyder det fra Sam Kondo Steffensen, sektionchef på CAMES RH.

Læs også: Find tekniske simulationskurser i det nye kursussystem

For at holde fast I vores ønske om at tilbyde den bedst mulige uddannelse, bevare vores store udbud, og efterkomme de mange efterspørgsler, har CAMES indført brugerbetaling på vores tekniske kurser fra d. 01.01.2023. Dette gælder dog ikke kursister fra Region Sjælland, da regionen gennem en fast årlig basisbevilling har sikret fortsat fri adgang til det meste i vores kursuskatalog.

Rammerne for tildeling af pladser

For at imødekomme regionens efterspørgsel på den mest hensigtsmæssige vis – samt sikre at de rigtige kursister kommer på de relevante kurser – har vi valgt at anvende følgende procedurer for tildeling af pladser i systemet.

1. En repræsentant fra afdelingen (uddannelsesansvarlig, sekretær eller lign.) skriver en mail til CAMES på kontakt@cames.dk og beder om adgang til de kurser fra vores katalog, som de finder mest relevante.

2. CAMES sender en række vouchers (separate pdf dokumenter), der kan videregives til de ansatte, som afdelingen ønsker skal deltage på kurserne. Flere vouchers kan rekvireres ved blot at skrive igen.

3. Kursisterne opretter selv en profil i systemet og anvender voucheren for at få direkte adgang til kurset.

Det nye system kan tilgås via cames.dk. hvor man også kan læse om andre aktiviteter og services, som Cames RH tilbyder.

Husk også at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så er der nemlig garanti for, at du ikke går glip af vigtige informationer om CAMES samt nye tekniske aktiviteter og kurser inden for netop dit interessefelt.

Læs også: Her skriver du dig op til vores nyhedsbrev

Kurser tilknyttet CAMES Herlev vil fortsat være at finde på Kursusportalen som hidtil – og på regionh.dk/CAMES

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få nyt om relevante kurser inden for dine
interesser og specialer.

Video-guide´til entry

Sådan finder du kurser – og booker

Her kan du se, hvordan du finder og tilmelder dig tekniske kurser i Entry.

Find vej

Virtuel rundtur: Tjek vores faciliteter til tekniske kurser

CAMES Rigshospitalet er spækket med state-of-the-art træningsudstyr, som bliver brugt til vores tekniske simulationskurser- og uddannelser. Tjek det selv med en tur rundt virtuelt i vores lokaler. Når du kommer rundt til de forskellige faciliteter, kan du læse mere om udstyr, formål - og kursusaktiviteter tilknyttet hertil.

Du kan bruge slideren med pilene til at komme rundt til de forskellige lokaler på 4.sal samt CAMES Robotics i stueetagen.