CAMES Rigshospitalet indfører nyt kursussystem og brugerbetaling

af | jan 11, 2023 | Alle

Tusindvis af kursister fra Region Hovedstaden lægger hvert år vejen forbi CAMES Rigshospitalet (CAMES RH), når de skal træne og kompetenceudvikle praktiske færdigheder via teknisk simulation

For at kunne servicere kursisterne endnu bedre har CAMES RH nu fået et nyt kursussystem – ENTRY – som fremover skal bruges til booking af tekniske simulationskurser.

Læs også: Find tekniske simulationskurser i det nye kursussystem

“Det skal være meget nemmere at finde, booke kurser og træningseancer, administrere og kommunikere med kursusledere og medkursister. Derfor er vi enormt glade for nu at kun tilbyde et kursussystem, der understøtter dette,” lyder det fra Sam Kondo Steffensen, sektionchef på CAMES RH.

Det nye system kan tilgås på www.cames.dk, hvor man også kan læse om andre aktiviteter og services, som Cames RH tilbyder. 

Brugerbetaling på tekniske kurser. 

CAMES RH er internationalt anerkendt for at være blandt de førende, når det kommer til at tilbyde teknisk avancede simulationskurser. Dette stiller også krav til kontinuerlig udvikling og opdatering af både indhold og udstyr på kurserne. Det har gennem de seneste år medført stigende omkostninger.

“For at holde fast I vores ønske om at tilbyde den bedst mulige uddannelse, bevare vores store udbud, og efterkomme de mange efterspørgsler, er vi desværre blevet tvunget til at indføre brugerbetaling på vores postgraduate tekniske simulationskurser fra starten af det nye år,” fortæller Sam Kondo Steffensen.

Det betyder helt konkret, at der pr. 1.1.2023 er brugerbetaling på alle postgraduate tekniske simulationskurser. som skal dække stigende kursusrelaterede omkostninger. Priserne kan ses under hvert kursus i det nye kursussystem.

Ændringen gælder ikke kurser, der er påbegyndt før denne dato. Har du behov for en særlig aftale om undervisning til eksempelvis en afdeling eller gruppe af medarbejdere, er du meget velkommen til at kontakte CAMES RH via mail på kurser@cames.dk.

Det nye kursussystem kan tilgås her på siden, hvor du også kan læse mere om vores øvrige aktiviteter. Og husk at skriv dig op til vores nyhedsbrev, så er der nemlig garanti for, at du ikke går glip af nye tekniske simulations-aktiviteter og kurser inden for dit interessefelt.  

Kurser tilknyttet CAMES Herlev vil fortsat være at finde på Kursusportalen som hidtil – og på regionh.dk/CAMES

 

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få nyt om relevante kurser inden for dine
interesser og specialer.

* indicates required
Vælg en eller flere lægelige specialer du er inter
Vælg en eller flere sygeplejerske specialer du er

Video-guide´til entry

Sådan finder du kurser – og booker

Her kan du se, hvordan du finder og tilmelder dig tekniske kurser i Entry.

Find vej

Virtuel rundtur: Tjek vores faciliteter til tekniske kurser

CAMES Rigshospitalet er spækket med state-of-the-art træningsudstyr, som bliver brugt til vores tekniske simulationskurser- og uddannelser. Tjek det selv med en tur rundt virtuelt i vores lokaler. Når du kommer rundt til de forskellige faciliteter, kan du læse mere om udstyr, formål - og kursusaktiviteter tilknyttet hertil.

Du kan bruge slideren med pilene til at komme rundt til de forskellige lokaler på 4.sal samt CAMES Robotics i stueetagen.